Healende HR – få mere ud af dine egne potentialer

Healende HR – få mere ud af dine egne potentialer

 • Hvordan kan vi tale om de menneskelige ressourcer med afsæt i den logiske verden og den spirituelle verden ?

Du kender det som ansat/medarbejder, at du har en masse kompetencer, – men det er som om du ikke kan få dem foldet ud, – og/eller at din arbejdsgiver, kollega ikke forstår dig og det du udtrykker i dialogerne eller i opgaveløsningen. Det kan være direkte konflikter på arbejdet i samspillet med kolleger/chef eller privat med familie og venner. Ønsket om at blive forstået er stort hos os alle, -men sådan er det desværre ikke altid i virkeligheden, -men det kan du nu gøre noget ved !

Fra den logiske verden kan Enneagrammet give forståelser, viden og indsigt. Efter introduktionen vil vi vejlede til uddannelsessteder der træner i enneagrammet, så du opnår den bedste match mellem din egen type og uddannelsesstedernes fokuseringer.

Fra den spirituelle verden kan traumer fra tilværelsen sætte begrænsninger for den enkelte i hverdagen, – begrænsninger, som hæmmer dine potentialer i at blive foldet bedst mulig ud, og vi vil give en introduktion til hvordan healing kan gøre en markant forskel for dig.

Vi afrunder introduktionen med mulighed for spørgsmål til de to verdener, og mulighed for at få konkret sparring på konkrete dilemmaer 1:1 direkte efter introduktionen, hvor der er afsat 30 min.

 • HVILKE SPØRGSMÅL kan tages op ?
  • Vi er til rådighed for spørgsmål indenfor de to verdener. Vi favner bredt fra dit ønske om at vide mere om uddannelsesmuligheder i Enneagrammet, uddannelsessteder der matcher din personlige styrker til tilrettelæggelse af udviklingsplan med enneagrammet i forhold til dig og din jobtype-/område.
  • Spørgsmål til den spirituelle verden med afsæt i forskellige blokeringer du oplever i din person og samspillet med andre mennesker

PRAKTISKE OPLYSNINGER:

 • Vi afvikler dette medio i slutningen af januar 2018 – dato udsendes medio december måned.
 • Tidsflade: arrangementet vare ca 3-4 timer
 • Pris: 130,- Tilmelding: Du tilmelder dig via facebook: Sjælen.dk
 • Hvem afholder introduktionen:
  • Vi er et hold, der op optaget af, at få så mange mennesker til at få de optimale oplevelser i tilværelsen, og derfor har vi den mission, at vi vil lave forskellige typer af introduktioner til en beskeden pris, så viden kan blive formidlet til så mange som muligt.

For at høre mere om dette arrangement kontakt Sjælen.dk

HER

Gå tilbage