Behandling af angst.

Hvad er angst?
At være bange eller bekymret er en helt almindelig følelse. Den er nødvendig for, at kunne passe på sig selv og hinanden. Men nogle børn og unge oplever at føle sig bange og bekymrede næsten hele tiden. Det er ødelæggende for deres liv. Når man har det sådan, kan det være, at man lider af angst og derfor har brug for hjælp og støtte til at tackle angsten og få det bedre.
Hvis man forstår, hvad angst er, bliver man mindre bange for den.
Og hvis man ved, hvad angst er, kan man være en bedre støtte for den, der har angsten inde på livet og reagere i tide.

Angst består af:

  • En følelse
  • En tanke 
  • Kropslig reaktion
  • Adfærd 

I et behandlingsforløb ved mig, får den angst ramte en bedre forståelse af sig selv, og derved kan nemmer rumme de følelser som skaber angsten, og når følelserne rummes bedre bliver der mindre plads til den negative energi og derved vil angsten fylde mindre.

Jeg har haft en masse gode erfaringer med healing, hvor klienten favner angsten på en måde som ikke er skræmmende og provokerende. Angst er noget der skal tages hånd om på den bedst mulige måde og derfor har jeg indgået et samarbejde med Foreningen Børn Med Angst.

Har dit barn eller dig selv svært ved at komme væk fra hjemmet for at få en behandling er det også muligt at jeg kommer til dit hjem.

Hvis du kender en der har angst eller selv har det er du velkommen til at kontakte mig her.

Gå tilbage