Englehealing

Ordet ”healing” er engelsk og betyder “helende” eller at “hele”. Healing bygger på den opfattelse, at der i og omkring kroppen cirkulerer en energi, ofte kaldet livsenergi. Sygdom og lidelser fx: hovedpine, depression, sorg og stress ses som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen. Ved healing sørger jeg for at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalance. Healing kan også bruges til personlig og åndelig udvikling.

  1. Jeg arbejder med englehealing der er en behaglig behandlingsform, hvor jeg samarbejder med de engle, som er relevante for dig.
  2. Vi har alle, og hele tiden, forskellige engle hos os. Når jeg samarbejder med englene i forbindelse med healing, hjælper de mig på forskellig vis. De sender den energi ned som du har brug for. Der kan også komme vigtige beskeder som jeg vil videregive til dig.

Der findes forskellige engle, med hver deres opgave, der er nogle der beskytter os, der er engle for kommunikation, engle for healing osv.

Derudover har vi en skytsengel som følger os fra vugge til grav. Dens opgave er at beskytte os mod farer, samt at styre mennesket ad den vej som fører til glæde og frihed.

Ingen af mine behandlinger må erstatte lægebesøg eller lægebehandling, men er et godt supplement, specielt for dig, som selv vil være med til at gøre en forskel i dit eget liv.

Gå tilbage