Coachingforløb med karriereafklaring

Et coachingforløb med mig kan hjælpe dig, hvis…

 

  • Du har et mål, men du har svært ved at nå det. Og du ved ikke, hvad det er, der står i vejen for, at du kan nå dit mål.
  • Du er i tvivl om, hvad du gerne vil. Måske mangler du en retning eller et mål i dit liv eller arbejdsliv?
  • Du ønsker forandring. Du har måske et billede af, at du vil ændre på noget, men du ved ikke, hvad det er nøjagtigt. Det kan være en relation, et reaktionsmønster, noget du gerne vil holde op med, noget du gerne vil begynde med, eller noget du ikke forstår ved dig selv (hvorfor bliver jeg ved, når jeg godt ved, at det er usundt, dårligt for mig selv, dårligt for mine omgivelser?).

Hvad er karriereafklaring?

 

Karriereafklaring er en form for analyse, hvor vi tager en samtale om div. konkrete emner. Når vi har snakket, vil du få et resultat, som giver dig et billede af, hvilken persontype du er.

Fx kan en karriereafklaring gøre dig klogere på, hvad du foretrækker frem for andet, hvor du henter din energi, hvorfor du gør, som du gør i bestemte situationer, og hvordan du er i en gruppe af mennesker.

Coachingforløb med Karriereafklaring bruges ofte i forbindelse med:

 

  • Ansættelse af nye medarbejdere.
  • Udvikling af medarbejdere og teams på en arbejdsplads.
  • Jobsøgning.
  • Individuel personlig udvikling.

 

Ved ansættelse kan en karriereafklaring give en indikation af, om du vil passe ind i virksomheden eller i teamet. Det er ofte i forbindelse med anden samtalen, at du vil blive bedt om at tage en personlighedstest.

 

Karriereafklaring i forbindelse med udvikling af medarbejdere og teams, bruges til at styrke samarbejdet og evt. løse konflikter.

 

I forbindelse med jobsøgning er det godt at have styr på din persontype, når du skal finde job, der er noget for dig, når du skal skrive en god ansøgning, eller CV og når du skal svare på spørgsmål til samtalen.

 

Til sidst kan du bruge karriereafklaring til udvikling af dig selv som person, og blive klogere på, hvorfor du reagerer, som du gør.

 

Introvert

Ekstrovert

Dynamisk

Manageren

Pioneren

Sensitiv

Vejlederen

Hjælperen

Mental

Tænkeren

Strategen

Kreativ

Æstetikeren

Forvandleren

Analytisk

Udforskeren

Specialisten

Dedikeret

Idealisten

Fortaleren

Praktisk

Ordensskaberen

Organisatoren

Gå tilbage