Om mig

 

Martin Paaske – healer, clairvoyant, coach, foredragsholder og underviser

 

Min baggrund er at jeg er født og opvokset i Jylland, og tog i en ung alder til København,- hovedsagelig fordi jeg havde fået en læreplads som kok,- og derudover fordi jeg havde behov for at komme til et nyt sted/nye indtryk/højere til loftet, – fordi jeg havde en fornemmelse af at være anderledes – og det kunne jeg i min ungdom folde langt mere ud i København.

Jeg blev uddannet som kok, og var dygtig til det, og samlet set har jeg været køkkenchef i omkring 15 år. Det miljø betød arbejde stort set døgnet rundt, og jeg havde i de sidste år en stærkere og stærkere fornemmelse af, at jeg havde stærke spirituelle evner, – det vidste jeg ikke var det, – troede at jeg fik det psykisk dårligere og dårligere.

Jeg møder mediet Marzcia Techau, som jeg beslutter at tage clairvoyant uddannelse, og senere flere healingsuddannelser hos med det udgangspunkt, at Marzcia i optagelsessamtalen havde forklaret mig, at jeg ikke fejlede noget- men at mine spirituelle evner var meget kraftige.

Uddannelserne gav forståelse, indsigt og viden og jeg fik det meget hurtigt som om jeg var faldet på plads mellem min fysiske krop og min psykiske bevidsthed; det gav mig ro, -gav mig forståelse af, hvad det var der havde ”været omkring mig” i mit eget psykiske system i flere år.

I uddannelsesforløbet blev jeg klar over, at jeg skulle arbejde med denne fantastiske verden, som vi desværre i vores kultur ikke er så langt fremme med at arbejde med, – fordi det jo naturligt ikke kan ”måles og vejes” men vi kan vise resultaterne.

Jeg skabte min virksomhed SJÆLEN.DK og har arbejdet med den de sidste 6 år. I forhold til min erhvervserfaring er jeg ikke i tvivl om at jeg har mødt en masse mennesker, der havde psykiske udfordringer som jeg kunne have hjulpet hvis jeg selv havde haft større viden.

De mange mennesker der har fundet vej til mig efter jeg åbnede, – er alle mennesker der mærker at der er noget de ikke får i det etablerede sundhedsvæsen, -og de opnår ikke tilstrækkelig effekt i forhold til f.eks. angst, depressioner, stress eller lign.

Jeg er stor fortaler for at der samarbejdes mellem det etablerede sundhedsvæsen og det alternative ala i England,- og jeg ser sådan på det at vi endnu i Danmark ikke er kommet så langt at vi i det officielle rum bliver inviteret ind i det etablerede system, – men kunderne finder os uanset hvad,- så behovet bliver dækket alligevel – og det mere og mere !

Der kommer flere og flere diagnoser, og gennemgående er det, at der gives en diagnose og ved de psykiske områder er svaret: piller, psykolog eller psykiater. Pillerne kan i nogle tilfælde være afgørende for at få lidt ro men hovedparten vil gerne ud af pillerne.

Det er min oplevelse, at udfordringerne meget ofte handler om at kontrollen i den enkelte har taget overhånd, og kontrollen er også ”synderen” i forhold til at den enkelte kan få det så psykisk dårligt, at sindet bliver alt, alt for hårdt belastet.

I de tilfælde går jeg ind og healer, og jeg får informationer via mine kanaler om hvilke områder der ligger til grund for at den enkelte har fået det sådan, og det siger jeg til klienten, -og spørger løbende om det er noget klienten genkender. Det er det oftest og der hvor jeg kommer ind til klienten og får afdækket, hvad der ligger til grund for situationen skal oftest hentes langt tilbage; barndom, ungdom, voksenalder osv.

Ofte kan det være andres forventninger til klienten der har ført vedkommende et helt andet sted hen, så klientens indre balance er slået kontra til ubalance, og det føles meget ubehageligt og derfor går de langt om længe typisk til lægen, og derfra diagnosen.

Gennemgående er frygten for en masse forskellige ting,- og den frygt giver behovet for kontrollen ”ilt” – og stå kan det få meget stærkt til at få det ualmindelig dårligt.

Mine energier går ind og åbner op for de problemer der har givet ubalancen, mine energier bruges til, at få svar til klienten, og til at genoprette balancen. Det har taget klienten lang tid at komme så grundig i ubalance og dermed få det dårligt, – og mange har svært ved at mærke efter i sig selv (kontrollen er voldsomt styrende) og derfor har det ofte været en meget lang rejse for at blive så dårlig. DERFOR tager det også lang tid at komme tilbage i balance, og der hvor det tager længst tid, – er der hvor behovet for stærk kontrol er ”synderen”. Det giver næsten sig selv, at når kontrollen bliver ”dommeren i alt hvad klienten fortager sig” så kræver det et langt læringstræk, at slippe kontrollen og stole på at det nok skal gå alligevel. I forhold til de klienter der kommer hos mig, så er det tydeligt for mig at det at får vanvittigt stærkt med flere og flere der har brug for hjælp.

Jeg behandler dem over flere gange, og healingen giver dem ro, og genskaber balancen til de langsomt men sikkert kan gå ind og arbejde med at slippe kontrollen. Jeg er deres back up, og jeg har klienter der ringer mellem behandlinger, -og hvor jeg også når dem selvom de ikke er i mit behandlingslokale, – fordi mine energier rækker ind i deres energifelt, – så giver jeg dem ro og roen gør at de kan stå på benene, og i de bedste tilfælde passe skole/uddannelse/arbejde – men jeg har også mange andre eksempler hvor folk ikke kan komme ud af deres hjem. Energier kan også hænge i lokaler/rum, og give en ualmindelig dårlig oplevelse for dem der opholder sig i den type lokaler: typisk er det sjæle der ikke er gået over, og der renser jeg lokalerne og får sjælene afsted, og roen indfinder sig igen, og der bliver en let og rar energi som understøtter at beboerne har nogle gode timer i lokalerne/boligen.

Mit fokus er at hjælpe så mange som muligt, og mine resultater taler for sig selv – jeg har mange der kommer hos mig kontinuerligt og jeg har mange positive tilbagemeldinger fra klienter der har fået det godt og er kommet videre; typisk til en meget lettere tilværelse !

Gå tilbage