Spirituel healing

Hvad er spirituel healing ?

Healing betyder hel og er en energi som går ind og afbalancerer både fysisk, psykisk og spirituel. Den genskaber balance i kroppen. Den giver dig kærlighed, glæde, og giver dig modet tilbage samt kræfter til at genskabe et harmonisk liv.

Healing påvirker både krop, sind og sjæl. Energien genskaber forbindelse til sjælen og aktiverer evnen til selvhealing. Den nye energi åbner sindet til at se udfordringer på en ny måde og fra nye vinkler.

Mange sygdomme er opstået af en ubalance i kroppens energi eller i sindet. Healing kan her skabe en energi til at bringe dig i kontakt til en fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndelig helhed. Healing åbner op for de blokeringer som har sat sig fast i kroppen fysisk samt psykisk, og får energien til at flyde frit igen.

Stress, traumer, angst, manglende selvværd og lignende kan skabe en ubalance og manifesterer sig i kroppen som sygdom.

Hvad kan healinger hjælpe dig med ?

  1. Støtte kroppens evne til at helbrede sig selv
  2. Afbalancere kroppens energier
  3. Løsne op for de blokeringer der er i kroppen og fremmer en afspænding
  4. Rense kroppen for gifte
  5. Sorg/traume/chok/stress/migræne
  6. Søvnløshed/kronisk træthed/udbrændthed/dårlig immunforsvar
  7. Menstruationsproblemer/hormonelle ubalancer
  8. ADHD/ADD
  9. Angst

​Ved graviditet er healingen afslappende og beroligende for både mor og barn. Healing efter en kræftbehandling: Healing kan mindske de bivirkninger af kemoterapi og strålebehandling, som kræftpatienter har, når de har afsluttet behandling. Healing kan mindske senfølger i form af blandt andet nervesmerter, føleforstyrrelser og træthed. Det er videnskabelig bevist, at der blandt andet er en positiv effekt på kræftpatienternes helbred og livskvalitet samt på deres fysik, hukommelse og koncentrationsevne efter behandlinger af healing.

Ingen af mine behandlinger må erstatte lægebesøg eller lægebehandling, men er et godt supplement, specielt for dig, som selv vil være med til at gøre en forskel i dit eget liv.

Gå tilbage