Nyhedsbrev

Nyhedsbrev November 2017

Gaveideer 

Sjælen.dk har lige det du mangler når du har problemer med at finde den perfekte gave til kæresten, kone, manden, mor, far, søster, bror eller bare en rigtig sød ven eller veninde….? Problemet er hermed lige løst, den perfekte personlige gave er et gavekort til en behandling ved Sjælen.dk se her

Ny uddannelse

Sjælen.dk starter en ny, spændende uddannelse til januar 2018. Nøglen til at finde dig selv hjælper dig til at få en bedre forståelse af dig selv, du lærer at håndtere dine positive sider og ikke mindst at face dine blokeringer. Se mere her

Foredrag om særligt sensitive

Mange mennesker er særligt sensitive og derfor er det så vigtigt at lære og forstå samt ikke mindst acceptere hvordan det er at være særligt sensitiv.
Med mine foredrag kommer jeg omkring de typiske træk, de positive egenskaber, udfordringer, hvordan det håndteres bedst mv. Jeg kommer gerne til jeres skole, virksomhed eller institution og holder et foredrag, så skriv endelig til mig.

Ny healingsuddannelse

Jeg er ved at lægge sidste hånd på en ny healingsuddannelse hvor fremgangs-metoden ikke før er set her i Danmark. Her handler det bl.a. om at lære sig selv at kende og lære at mærke sig selv og lære at være sin egen ven i med- og modgang samt se klientens egne behov. Mere om det senere.

Jeg har brug for jeres hjælp – unge mennesker søges!

Jeg leder med lys og lygte efter nogle unge mennesker, der er begyndt at stifte bekendtskab med de spirituelle miljøer, men som stadig er i tvivl om, hvad de skal tro på.
Jeg vil gerne sætte fokus på, at mange særligt sensitive kan have svært ved at finde ud af, om de burde få en diagnose (som nutidens samfund jo hælder til), eller om de i virkeligheden har spirituelle evner – eller blot kan have glæde af den spirituelle verden og komme tættere på deres sensitive jeg.
Jeg vil gerne lave et nuanceret billede af hvordan det er at være særlig sensitiv og særligt hvilke tanker der går igennem hovedet, når man beslutter sig for at blive en del af det spirituelle miljø og tør tilvælge den spirituelle verden. Dette projekt skulle gerne ende ud i et tv-program, så det med at stå foran kameraet og have et tv-hold omkring sig, så det skal lige tages med i overvejelsen.
Så endelig kontakt mig, hvis I kender en der kunne passe ind i dette projekt.

Hav en super dejlig november

Martin Paaske

Sjælen.dk

Kommentarer lukket til Nyhedsbrev November 2017
Gå tilbage