Nyhedsbrev

August 2020

Efter en dejlig sommer er efteråret så småt på vej og den byder på nye og spændende ting fra Sjælen.dk 

 

  • Jeg skal starte et spændende samarbejde med Stine Sara Bergstrup Kold, som har tourettes. Vi vil holde nogle livesessions, hvor vi fortæller og svare på spørgsmål om hvordan det er at leve med tourettes og om hvordan healing kan hjælpe personer med tourettes. Du kan læse mere om Stine på hendes facebookprofil og instagramprofil. Datoerne på livesession kommer ud på Stines instagramprofil og Sjælen.dk facebookside.  
  • Der kommer et nyt bookingsystem på min hjemmeside, dette skulle gerne være mere overskuelig og brugervenlig. Har du allerede en booket tid, får du blot en ny bekræftelse.
     
  • Nu er studietiden for en masse uddannelser begyndt og derfor har jeg valgt at give 20% til de studerende ved fremvisning af gyldigt studiekort (SU-berettigede uddannelser)

En opfordning til alle

Jeg ser det rigtigt vigtigt at lære og forstå samt acceptere hvordan det er at være særligt sensitiv. Derfor laver jeg nogle foredrag om det er være særligt sensitiv og kommer gerne ud til jeres skole, virksomhed, institution og holder et foredrag med budskabet om at det er okay at være særlig sensitiv.  
Læs mere på Sjælen.dk.Martin Paaske

Sjælen.dk

Kommentarer lukket til August 2020
Gå tilbage