Nyhedsbrev

Januar 2020

Foråret er lige om hjørnet selvom det virker lidt vinter og øv uden for døren.

Den perfekte gave til enten din kæreste, kone, mand, mor, far, søster, bror eller bare en rigtig sød ven eller veninde? det kan også være der er en konfirmation hvor du ikke ved hvad du skal give konfirmanden så er ro i sjælen et godt bud. Dette problem med at finde den rigtige gave er hermed lige løst, den perfekte personlige gave får du hos Sjælen.dk

Min hjemmeside har fået en lille ansigtsløft som jeg syntes den trængte til 

Pr. 01/02-2020  sker der en prisændring ved sjælen.dk 
Jeg har i nu snart 6 år haft de samme priser og nu er det tid til at justere på dem.
Se de nye priser HER

Her i jan. 2020 startede mit kursus Nøglen til at finde dig selv
Hvor jeg mærker og ikke mindst er dybt taknemlig for at kan hjælpe hvor der er mest brug for hjælp.
Mine Kursister er super gode og rykker vild meget på deres egen vej af personlig udvikling. Nogle at de elementer de berører er bla.:

  • Hvem er jeg.
  • Er det ok at være mig.
  • Hvad er en blokering.
  • Hvordan får jeg en forløsning af en blokering.En opfordring til alle
Jeg ser det rigtigt vigtigt at lære og forstå samt acceptere hvordan det er at være særligt sensitiv. Jeg laver derfor nogle foredrag bla. om det er være særligt sensitiv, og ikke mindst hvad er angst. Jeg vil rigtig gerne komme til jeres skole, virksomhed, institution og holde et foredrag, så skriv endelig til mig, da jeg ser det rigtig vigtigt at få budskabet ud om at det er ok at være særlig sensitiv. 

I ønskes en super dejlig dag her i januar og ikke mindst super dejlig start på det nye år.Martin Paaske

Sjælen.dk

Kommentarer lukket til Januar 2020
Gå tilbage