Nyhedsbrev

November 2019

Efteråret er kommet og julen står for døren, og har du ikke fået alle dine julegaver købt, så har Sjælen  lige det du mangler! Den perfekte gave til enten din kæreste, kone, mand, mor, far, søster, bror eller bare en rigtig sød ven eller veninde? Dette problem med at finde den rigtige julegave er hermed lige løst, den perfekte personlige gave får du hos Sjælen.dk
 Overbygning på kurset: Nøglen til at finde dig selv! og derved bliv endnu stærkere i dig selv.
Derved vil dette kursus betyde, at du bliver bedre til at stole på dig selv og dine hjælpere, og derved bruge udbyttet af dine hjælpere.I Kurset kommer vi blandt andet ind på flere forskellige elementer:Tillid hvorfor er det svært?Kærlighed!Se mere her Der er stadig enkelte pladser endnu på:Uddannelse Nøglen til at finde dig selv!Denne uddannelse hjælper dig til at få en bedre forståelse af dig selv, du lærer at håndtere dine positive sider og ikke mindst lærer du at face dine blokeringer. Så lad dig ikke forbigå denne chance og giv dig selv eller en af dine nærmeste en uforglemmelig og transformerende oplevelseNøglen til at finde dig selv! Og mærk alle dine hjælpere. Emner vi bla. berører på dette kursus:
Hvem er jeg.
Er det ok at være mig.
Hvad er en blokering.
Hvordan får jeg en forløsning af en blokering. Se mere her

En opfordning til alle
Jeg ser det rigtigt vigtigt at lære og forstå samt acceptere hvordan det er at være særligt sensitiv. Jeg laver derfor nogle foredrag bla. om det er være særligt sensitiv. Jeg vil rigtig gerne komme til jeres skole, virksomhed, institution og holde et foredrag, så skriv endelig til mig, da jeg ser det rigtig vigtigt at få budskabet ud om at det er ok at være særlig sensitiv. 

I ønskes en super dejlig jul og ikke mindst et kærligt og varmt nytår.Martin Paaske

Sjælen.dk
Kommentarer lukket til November 2019
Gå tilbage